Εκτύπωσε το Στείλε το σε ένα Φίλο


Στο μόνιμο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρίας περιλαμβάνονται σήμερα 8 δικηγόροι ως μέλη και 3 ειδικοί σύμβουλοι, ενώ συνεργάζεται μόνιμα με ειδικούς συμβούλους από την ακαδημαϊκή κοινότητα για την παροχή γνωμοδοτήσεων και την αντιμετώπιση θεμάτων εξαιρετικού χαρακτήρα. Η Εταιρία, συνεργάζεται με επιλεγμένα δικηγορικά γραφεία σε πολλές πρωτεύουσες νομών της Ελλάδας, καθώς και με γραφεία ανταπόκρισης σε πόλεις του εξωτερικού. Το Γραφείο έχει μόνιμη θεσμοθετημένη συνεργασία με γραφεία ανταπόκρισης στη Λευκωσία και τη Θεσσαλονίκη.

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΣΦΗΚΑΚΗΣ
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (1986). Ασκεί δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1989. Την περίοδο 1996-2000 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Γ.Γ Νέας Γενιάς του Υπ. Παιδείας.

ΜΑΤΑ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ - CHARPENTIER
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών (1981). Ασκεί δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1983.

ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΙΟΥ
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (1986). Ασκεί δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1988.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΥΛΑΚΗ
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (1994). Απόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1998) στο φορολογικό δίκαιο. Ασκεί τη δικηγορία από το 1996.

ΜΑΡΙΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1988). Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασκεί δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1990.

ΜΙΝΑ ΓΛΙΑΡΜΗ
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2007). Ασκεί τη δικηγορία από το 2009.

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΓΚΟΡΟΥ
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2006). Ασκεί την δικηγορία από το 2008.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΞΕΝΟΣ
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (2009). Ασκεί την δικηγορία από το 2011.

EΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Καθ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ
Καθηγητής στο Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της Ελληνικής Ένωσης Εγκληματολογίας, της Διεθνούς Ένωσης Κοινωνικής Άμυνας, της Ένωσης Θυματολογίας, της Διεθνούς Ένωσης Ποινικού Δικαίου και της Διεθνούς Ένωσης Εγκληματολογίας.

Καθ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΡΡΑΚΗΣ
Αναπληρωτής καθηγητής του ευρωπαϊκού δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Την περίοδο 1996-2000 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Κοινοτικών Υποθέσεων του Υπ. Εξωτερικών. Επ. Καθ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Επίκουρος καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (συνταγματικό δίκαιο).